Ga voor een rustieke toets met kalkverf

Hou je van rustiek? Kies dan kalkverf voor je binnenmuren en zet het authentieke karakter van je interieur in de schijnwerpers. De warme uitstraling, het landelijke karakter en de zachte kleuren: met kalkverf waan je je meteen in het zuiden. Tint! brengt die sfeer naar je woon- of slaapkamer.

Kalkverf wordt gemaakt van water en kalk en is beschikbaar in allerlei zachte kleuren die perfect geschikt zijn voor de huis- of slaapkamer. Het zijn vooral de natuurlijke kleurschakeringen die het hem doen. Door verschillende technieken te combineren, geven we elke ruimte zijn eigen look mee. Bovendien is kalkverf, in tegenstelling tot synthetische verven, ook nog eens milieuvriendelijk.

De veelzijdigheid van kalkverf Hoewel kalkverf erg mooi tot zijn recht komt in landelijke interieurs passen de kleuren ook in een moderne of klassieke setting. Kalkverf creëert diepte en de natuurlijke, lichte kleuren doen ruimtes groter lijken. Afhankelijk van de natuurlijke lichtinval – ’s ochtends of ’s avonds – baadt je kamer in een andere sfeer.

Kalkverf is niet alleen erg fraai, het is ook goed voor je muren. Breng je de verf rechtstreeks aan op een gepleisterde wand, dan blijven je muren ademen. Vocht kan dus verdampen en blijft niet op de wand staan.

Ben je gecharmeerd door de authenticiteit van kalkverf?

WijTint! is actief in de regio Turnhout, Kasterlee, Herentals en Antwerpen

nadruk.be